Saturday, January 15, 2011

hari ini dalam sejarah..

salam semua..
apa khabar?

nak tau tak apa jadi hari ni?

.....
.....
.....

pukul 1.00 petang tadi I n my fren siah baru sudah beli makanan dekat kedai makan area tanjung tokong..

time nak pegi kt kereta tu nampakla satu teksi ni nak masuk parking..

so, I pon cepat2la masuk keta nak kuar parking..

teksi tu tak sabar2 asyik HON HON HON tak berhenti..

keta plak banyak kat atas jalan..

I tak bolehla nak kuar cepat2..

ada lori tengah jalan time tu..

huhu
teksi ni asyik HONNNNNNNNNNN jugakk..

tensennya..

mentang2la aku pompuan..

xpa2..sabaq ja time tu..

sambil dok tegok2 side mirror tunggu jalan clear..

beberapa saat lepas tu..

GEDEBUSH....

alamak..

teksi tu langgar keta I..

uwaaaaaaaaaa..
tangan dah menggeletar...

malas nak kuar keta..

takot teksi tu CEPUKK I.

ishk3,,,

kalau ye pon nak parking tunggula dan bersabar..

I tau la I parking tempat teksi..tapi sebelum tu tempat tu kosong ja..

I nak kuar dah pon..bukan parking lama pon..
tu pon tak sabar2..

gerammmmmmmmmmm..

bila dah sampai umah baru check belakang keta..

naseb baekla body keta kuat..

tak dak kesan calar or kemek..

ALHAMDULILLAH.....

hmm...

sebagai pengajaran

1- jgn parking tempat teksi
2-sabarlah walau di mana anda berada
3-jangan panik bila sesuatu yang tidak diingini berlaku..
4-ambil no plat keta yang langgar kita bila berlaku kemalangan..

sekian~

0 komen:

Post a Comment

kLIK untuk ComeL

Powered by Blogger.