Monday, March 7, 2011

Tempat membeli-belah menarik di Pulau pinang [Straits Quay]

Straits Quay
Salam
Hari ini saya tergerak hati nak tulis tentang tempat shopping menarik di Penang.
Anda pernah datang ke Penang tak sebelum ni? Ada banyak tempat menarik di Penang.

Yang terbaru ialah STRAITS QUAY.


 ◕terletak di tanjung tokong iaitu di belakang metrojaya/island plaza
 ◕parking percuma sebab baru ja dibuka
 ◕boleh tengok pemandangan laut yang sangat indah(sangat cantik untuk photoshoot)
 ◕terdapat kedai-kedai menjual pakaian berjenama, makanan yang sempoi(tak pernah dengar pun nama kedai2 makan tu kecuali secret recipe)
 ◕siap ada rumah api lagi (mana nak cari shopping complex yang ada rumah api kan?)
pemandangan dari atas



~nak info lebih lanjut tentang straits quay? 
klik Straits Quay
~nak tengok gambar2 menarik di straits quay?
klik Gambar Straits Quay

2 komen:

Zaiedan said...

strais quay ni kat mana sebenaqnya..sampai la ni xtau lagi mana tempat ni hahaha :P

sObA said...

haha..tmpt ni tmpt baru sgt..tanjung tokong penah p? straits quay ni blkg island plaza @ metrojaya..kalu xtau jugak, tmpt ni depan lg dr gurney..

Post a Comment

kLIK untuk ComeL

Powered by Blogger.