Monday, December 27, 2010

1 Minggu lagi!

Salam sejahtera semua..

Hmm...
Pejam CELIK pejam CELIK dah nak dekat buka sekolah dah kan?
Apa persediaan kita bila sekolah nak buka?

....
....
.....

hehe..kenala sedia buku tulis, buku teks..Pastikan buku teks tu dah siap dibalut..
Baju sekolah kena check jugak..mana tau ada yg dah berlobang sebab kena gigit dengan LIPAS.
Beg Sekolah pon check jugak..kalu dh koyak belila yang baru ye..

Kalau semua yang diatas dah cukup, apa lagi nak sedia kan???

kena prepare mental dan fizikal..Praktis untuk bangun awal..al-maklumla time cuti sekolah tak payah bangun awal kan?:) Dan lasttttt but not least, pastikan minda dah bersedia untuk pegi ke sekolah dan belajar.. Azam dalam hati untuk belajar sungguh-sungguh tahun ni berbanding tahun lepas..

ok,,renung-renungkan dan selamat beramal...


SELAMAT KEMBALI KE SEKOLAH:)

0 komen:

Post a Comment

kLIK untuk ComeL

Powered by Blogger.