Saturday, February 19, 2011

❀VideO menarik Dari Youtube!❀

Saya dapat tau pasal vido ni bila jalan-jalan dekat blog CikEpal dan BeautifulNara.
Tak sangka video ni sangat menarik!
menarik, Tertarik Kau memang De BOMM

 

1-Video ni tunjukkan babak-babak yang popular dalam drama Melayu zaman sekarang. Memang lawak sangat. Pandai sungguh jejaka ni berlakon..Memang menjadi sungguh..
Tengok kat youtube rupanya dia banyak post video kat youtube..
hehe..
apalagi!!
layan jangan tak layan..:)


2-Ni plak lebih kurang macam kempen jangan buang sampah merata-rata..
Jom Kitar semULa
TagLine : jangan jadi macam ketam ajaq anak berjalan lurus:)


3- Ni paling lawak! Mercun Bola, Tendang Bola, Bola-bola Api:)

0 komen:

Post a Comment

kLIK untuk ComeL

Powered by Blogger.